ZOET.

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 63 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij ZOET.. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 15:29 Heerlijk en voedzaam! Bedankt voor de persoonlijke boodschap
19 sep 2022 om 15:12 De pannenkoek was erg droog en de wrap helaas heel vochtig. De tosti en soep waren prima. Had er meer van verwacht
20 jul 2022 om 12:59 Ik vond de soep weinig en niet veel smaak, smoothie beetje dun. Wel mooi en goed verpakt.
25 jun 2022 om 18:55 Echte aanrader als je een keertje geen zin hebt in koken maar wel gezond en lekker wil eten.
25 jun 2022 om 15:37 Perfect.
24 jun 2022 om 16:17 Bezorger was mooi op tijd. Het eten was heerlijk, lekker vers en goed vulllend.
28 mei 2022 om 17:12 Het eten was heerlijk!! Het werd later bezorgd dan gepland maar ze belden op om de status van de bezorging door te geven en als troost kregen we een toetje gratis, die ook heerlijk was!
26 mei 2022 om 10:30 Ik heb 2 of 3 keer eerder besteld hoer en toen was het echt ontzettend lekker maar gister was het echt niet lekker. Ik had onder andere een tosti caprese en daar zat echt veelste veel pesto op en daardoor was het veelste kruidig. Dat was jammer...
7 mei 2022 om 10:56 Heerlijke linzensoep gehad met een zeer lekkere wrap zoet en pittig. De soep was goed op smaak en nog lekker warm, de wrap was goed gevuld en zoet maar toch pittig, precies wat je ervan verwacht. De Hawaï smoothie die erbij kwam was haast te veel;)
4 mei 2022 om 14:52 Wat een heerlijk eten! Ontzettend verrast. Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar. Leuke vriendelijke meiden! Wrap was echt heerlijk, prima formaat en echt voldoende.
4 mei 2022 om 11:09 Overpriced en overrated. De wrap is heel klein. Acaibowl niet lekker. Smoothie door de hele tas gelekt omdat de bezorger op de fiets was en de smoothie niet afgedekt was. Prijs kwaliteit is het echt niet waard